Jobb!

Vilken underlig dag. For ju på intervjun idag och då blev de studie besök nere i gruvan så ja va ner 430m under marken. Efter de intervjuade dom mig och grillade mig som satan, trodde de va total kört. Så ja for sen till stan och åkte lite traktor med Robin som va och lasta nå lastbilar.

Följde me pappa på Obs och handla sen for ja hem. Bara för en stund sen så ringer telefon, då är de nån från gruvan. De första han säger är "Ska göra pinan kort" och då tänkte ja bara att jaha, de va de, men då frågar han om ja vill komma och jobba me dom :) Absolut!

Så i slutet av November börjar ja som bergarbetare i Kankberg. Har inte den blekaste aning om va ja igentligen ska jobba med men de löser sig. Man får väl antagligen några månader att prova på och de tror ja är bra. Gruvjobb är ju lite speciellt, antingen älskar du de eller så hatar du det.

Men ja ska göra mitt bästa helt klart :) Ja är ju sån att om de nu skulle bli så att ja otrivs, kanske mår jättedåligt och har panik eller är rädd för att vara under jord så får det va. De är inte värt pengarna att bara känna en klump i magen när man ska på jobbet.


Men de blir nog bra i slutändan :) Skönt att de äntligen lossnat för de är ja värd! :)))
Nu ska ja vila ögat en lillstund, hoppas inte ja sover bort hockeyn som vanligt haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0