Det är kö från gatan upp till hallen

Ska köra Volvo imorrn me analog färdskrivare så då kan Robin köra också, då kommer de gå ännu fortare. Ska bli kul att se va vi ska köra :)

Ska strax gå iväg och posta ägarbytet på blåen sen ska ja även posta ett brev som ja hoppas hamnar hos den där gubben med A-Forden som jag och Robin drog upp ur diket i våras. Har skrivit och frågat om han kunde genomföra sin resa osv. Ska bli kul och se om ja får nått svar eftersom ja inte hade nån hel adress, men han hade ett ganska ovanligt efternamn så de kanske löser sig ändå.

Har ju sett julkort komma till oss på våran gamla adress som är jättekonstig så att HELT omöjligt bör de ju inte vara.

Båda kissekatterna ligger inne och jäser och dom brukar ju va ute nu men men. Hasse som är en riktig element älskare passade på igår när ja hade målat elementet i hallen att lägga sig därunder haha. Tror inte han fick nån färg på sig men han får fan skylle sig själv :P

Sen har ja fundera lite på de här me piercingar. De känns jävligt ute men ja har inte hjärta att ta ut min i läppen. Sen vill ja gärna lägga till en i tungan. Och kanske ögonbrynet, fast de va skitdrygt när de fastna i tröjan.
Blöööööööööööööööö

Posta brev va de ju!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0