Jagad

Haha jag och Robin for åt stan igårkväll. Vi skulle bara glo på folk och kolla läget när en bil börja följa efter oss. Uppenbarligen måst de va nån som känner igen Robins bil, men vi kände då faan int igen deras. Sen såg vi då dom bytte chaufför på Statoil och hann se regnumret fastän vi va en bra bit ifrån så ja skicka till transportstyrelsen.

Fick tillbaka att den va skriven på nån i Boliden. Men vi va som lur på vem de kunde va, men ändå inte säker. Så dom va och jaga oss hur länge som helst, Robin körde jävlar som han stule bilen ibland hahahaa.

Tillslut så va de ju Linus Karlsson i slutändan haha precis som vi trott! Galningar. Sen glodde vi bara på folk resten av kvällen. Somnade vid 4, vaknade 7. Naaasi sa jag och somnade om till 1 ungefär =)


Skulle hämta en skiva ur bilen igår och den va jävlart stendöd så har laddarn i nu. Undrar om de är stereon som vare igång... Gillar inte att ladda ur batteriet, men å andra sidan så har jag nog bara gjort de 2 ggr sen ja köpte den så man ska väl va glad.

Snaaaaaaaaaaart onsdag och körkort :) Ska städa ur bilrackarn i veckan så han är redo ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0