Skit

Allt som ja hade planerat idag blev inte gjort. Förutom disken. Sängkläderna är otvättade och hörnet lika stökigt som igår. Men skitsamma, de lär ja väl hinna ändå ;) Va jävligt skönt att köra idag, tycker de är mysigt att köra omkring i höstmörkret och lyssna på bra musik.

Dessutom har jag pratat med Mr Andersson idag och förhoppningsvis inom närmsta veckan så har jag hämtat hem min 18års bil Baby Blå :) Dags att få tummen ur röven.

Va på Maxi och handlade massa småskit bla ett rött nagellack. När ja kom hem och kleta på så är de ju såklart glitter i det.. Men men inte mycke att göra åt saken, synd bara att man ska ha så bråttom när man köper saker och inte tar sig tid att kolla, som när ja köpte icke vattenfast dip liner för några veckor sen...

Jaja imorrn har jag halv lovat att följa pappa och handla, fast de kan ja ju alltid skita i om ja vill, men däremot har ja inte gjort nån matlista för nästa vecka :( Så de måste ja göra nu.. Plus att ja vare hos Bella och fört över massa bra filmer och grejor till hårddisken.

Och arbetsintervju kl 2. Sen vet ja inte va som händer. De nyktra livet börjar gillas! Haha näe så illa är de inte, men är fruktansvärt skönt att inte vakna upp bakis. Sen kanske min lever behöver en paus, över ett års festande varje helg sliter lite på en.

Nä om man skulle börja på matlistan dära..


Kommentarer
Postat av: mia

jag åt ugnslax med blommkålsgratäng och romsås igår, HUR gott som helst! :D

2011-09-16 @ 14:17:48
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0