Surströmmingspolkan går i Ostvik

Fast igår hade ja noll luktsinne, doppade näsan i surströmmingsburken och kände ingenting. Där for halva nöjet.. Men de va gott iallafall :) Och Bellan bjöd på kladdkaka till efterrätt. Sen drog ja till stan och vi såg på tv med Robin. Sen for ja och Robin ut en sväng men de va jättedött.

När ja kom hem regnade internetuppkopplingen bort haha. Jävla grisväder.


Varför måste man träffa nån? Får ofta frågan om ja träffat nån ny kille, och svarar jag nej så kommer ofta nån pik att ja men nu är det väl på tiden..? Varför? Kan man inte bara få va själv, varför ska de va så svårt att förstå? Men tydligen så SKA man träffa nån, så är de bara.

Ja har inte bråttom men klart man vill träffa nån en vacker dag. Har dock börjat inse att förhållanden är bara skit. När man får höra att "du är den enda" och "jag ska aldrig sluta älska dig" och "dig vill jag dela mitt liv med" osv osv. Bullshit. De är bara skitsnack för de kan vända på en sekund.

Tro inte att ja är bitter för att ja blivit lämnad två gånger, dom förhållandena va ändå dödsdömda. Ja är bara realistisk. Kärleken kan helt enkelt ta slut av helt oklara anledningar så de är dags att sluta leva i bubblan av att allt håller förevigt och att man är den enda för så de inte alltid trots alla lovord.



Men ja tycker de är fint med räddningspådraget för den lilla kattungen som sitter fast i ett rör i Göteborg. Folk som jobbat både igår och idag för att rädda det lilla livet. Det är fint ♥

Kommentarer
Postat av: Elina

Ja, Var glad över att du lärt dig vara ensam de har man nog stor nytta av i livet då man antagligen kommer behöva vara de i perioder vare sig man vill eller inte.

2011-09-20 @ 15:48:16
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0