Anyway you want it

Heh min tidsplanering sprack en del.. Men nu är det bara rollning kvar och det går ju rätt fort. Har bestämt mig för att göra alla väggar svart även om jag tänkt få upp en fondvägg men jag inte har nån aning om när det blir. Jag har tillochmed tänkt ta hit ett köksbord snart, inte så snyggt men funkar. Min mormor gömde pengar eller aktier under det minns jag haha.
 
Varför allt tar sån tid är för att jag aldrig känner mig hemma. Ända sen jag flyttade hemifrån första gången när jag va 17 så har det aldrig vart hemma. Inte när jag bodde i stan eller Burträsk eller hemma igen, samma sak nu. Därför är jag inte direkt brydd om underarbete osv för att jag aldrig vet hur länge jag kommer stanna här. Jag gör det bara någorlunda beboeligt. Men det kanske är värt att göra det så att man kan bo där någorlunda och spara allt tills den dag man vet att man verkligen hittat hem.
 
 
Jag vet ju var jag vill bo men det ligger i framtiden, och vad jag vill göra. Men men den som lever får se. Nu ska jag strax göra ett ryck och så jag kan slå igång en film, om jag har tur är allt färdigt på måndag.
 
Jäänz ringde och sa att jag skulle komma till Frostkåge och hade jag vetat att det va på dansbanan ikväll så hade jag kommit direkt men känns lite sent att försöka få sig dit kl 24, oduschad och mitt uppe i måleriet. Får ta igen det nästa år eller så.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0