Suck suck mitt hjärta men sprick inte

Målningen av sovrummet går sådär. Tar det i etapper men tappar lusten att fortsätta ganska ofta men imorrn kanske jag har lite mer livslust. Jag vet ju att ju fortare jag tar tag i saker ju fortare blir det klart och det skulle vara guld att ha det gjort innan jobbveckan...
 
Jag och Fredrik har åkt runt lite i mina hemtrakter och det är alltid mysigt att åka genom byn såhär när hösten börjar komma. Alla gånger man cyklat där i sin ungdom efter man hängt på skolan och tyckt att de va ungefär hundra mil hem.
 
 
Har funderat lite på det här med att skaffa ny blogg och det kanske vore på sin plats. Det har skett många förändringar i mitt liv det senaste halvåret och trots att det är lösenord på den just nu så verkar jag inte kunna sluta skriva. Med två förhållanden som gått i bitar och ett tredje vad man nu ska kalla det som gick käpprätt åt helvete pga jag va dum i huvet så kanske det är dags för en ny. Kul att kunna gå tillbaka att läsa vissa saker absolut, men känns ju sjukt att läsa om när jag bodde i Burträsk, det är ju ungefär hundra år sen och mycket mycket har hänt sen dess.
 
Hade tänkt börja måla men tror jag parkera mig på soffan inatt så jag slipper allt slipdamm. Får se om jag kan koppla bort hjärnan, går inte en timme utan att tänka på vad som hänt.
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0