Ajfån

För första gången i mitt liv så bestämde jag mig för att köpa nånting dyrt och ett flashigt märke på mobilen då min gav upp. Hade kunnat ta vilken annan mobil som helst men nu när jag har råd så ville jag unna mig något fint tyckte jag.. Jag hade fel.

Helt ärligt så va telefonen kul i kanske två dagar, nu är jag bara less. Det ska va sånt krångel och det finns appar på den som bara ligger och skräpar. Vafan ska jag med en aktie app till? Går inte ta bort dom heller. Det går ju inte ens lägga in en ringsignal utan dom måste du köpa..? Wtf.

Jag börjar faktiskt sakna mina andra telefoner och inser att jag behöver inget dyrt eller flashigt märke på mina saker jag köper. En gång får räcka. Strömen räcker i typ en dag, min Ericson höll sig i dagar. Tog mig tre dagar att bara hitta till väckarklockan.

Det enda som är bra med den är att kameran är faktiskt riktigt bra.
Kan konstatera att det va bättre förr! Saknar mina Ericson telefoner, dom va bäst :) Dock tror jag inte att nån annan touch telefon skulle göra mig glad, hela grejen är ju bara jobbig...

Kommentarer
Postat av: Elina

Haha åh, Jag som oxå tyckte de verkade kul att skaffa sig nån flashig telefon när min egen ger upp men nu ger du mig beslutsångest :D

2012-02-22 @ 10:21:18
URL: http://blow.blogg.se/
Postat av: Mia

min mobil håller på att ge upp och jag gruvar mej som fan för att köpa en ny! hatar tutch skärmarna, väägrar köpa en såån -.-!!

2012-02-22 @ 11:16:55
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0