Haha, som vanligt

Tja ingen behöver väl bli förvånad längre över att det har en tendens att gå åt helvete när jag och Robin umgås. Fick den smarta idén att sticka till Norge natten mot måndag. Sagt och gjort, kl 03 va vi på väg. Fast när vi kom halvvägs till Jäckvick (??) så vände vi för vi blev trött.

In i Arjeplog och vänta på en korvjävel i 45 min och sen fortsätta hemåt. För att göra en lång historia kort, ungefär en mil från Arvidsjaur så spricker blocket på 940:n och där blev vi ståendes. De enda två Malåborna jag visste som höll till där hade inte tid att hjälpa. Vi fick iaf lift in till Ajaur och va väl där vid 8 ungefär.


Efter kl 12 kom Peji med bil och biltransportsläp. Jag älskar han! Har nog aldrig vart så glad att se hans fula nuna ;) Men de va mindre kul att lasta, varken personbilar eller lastbilar saktade ner för vi fick oss ju aldrig till nån p ficka. Efter många om och men va vi på väg och jag va väl hemma vid 16:30.

Har dock inte pratat med Robin sen igår så vet inte om blocket faktiskt sprack eller vad som hänt men helt klart är ju något galet.


Åkte till myset igår kväll, va så trött vi båda så vi somnade på varann i soffan. Sen la vi oss i sängen och vi båda snarkade nog innan halv 12 säkert. Va riktigt trevligt att va där, mysigt och skratt som det ska vara. Vi har ju haft en del otrevliga stunder tidigare hehe :P


Men men idag slog jag slag i saken och köpte en ny CD med USB uttag. Orkar inte hålla på med skivor längre. Köpte en billig om den nu blir stulen så idag ska jag ut och städa ur bilen. Har ju en jävla massa skrot. Ska se om jag kan byta hatthylla med min bror så jag kan koppla in mindre högtalare också.. Ikväll ska jag röja härinne, de ser rent förjävligt ut. Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0