Fräs

Jag är en människa som HATAR när saker man planerat inte blir av. Och när personen/personerna i fråga inte kan höra av sig och säga att det inte blir, så man kanske hinner planera om sin kväll... Igår hade jag kunnat vara stupfull, men icket. Visserligen skulle jag ha nykter helg, men va ändå sugen på fest. Men de blev ju inget med det för att nån annan inte kan säga nåt.

Har inget problem med att det dyker upp andra saker för folk, men problem med att dom för helvete inte kan höra av sig. Plus att jag har PMS så nu vill jag bara döda nån... AAAH!

Kanske attack städar idag, lär inte orka till veckan. Till råga på allt är jag skit trött trots att jag sovit massa timmar inatt.

Urrrrgh...


Röv! Dock ej min ;)

Kommentarer
Postat av: mia

ja eller hur!..men för lapparna finns inga lagar, dom har rätt till allting tydligen.. tycker att de är ren och skär djurplågeri att låta dom färdas efter vägarna, utan någon som helst mat och vatten! hur lätt är det för dem att gräva sig genom metern med snö för att få tag i några få strån att äta, samt att färdas i den? dom är ju inte mkt mer än över metern höga själva heller... nä fyfan alltså..

synd att man inte kan göra något åt det.

2012-01-08 @ 14:08:35
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0