Humor

Jag har spenderat morronen på akuten, men tro de eller ej så va de icket jag som hade problem haha. jag och myset tog de lite piano igår, drack lite öl och så. Då kom en av hans vänner förbi och de blev lite mer öldrickning och jamen som en liten fest då.

De är här humorn kommer in. Han ska traska hem där vid 5 tiden eller senare på morron, då trillar den jäveln och bryter benet haha! De är ju nånting man alltid säger, men han låg i snön i 40 min innan han ens ringde, då vi gick ut för att hitta han så for just ambulansen.

Vi tog oss ner till sjukan och av nån anledning så sa vi till sköterskan på akuten att vi va hans kusiner..? Väldigt intima kusiner då.. Heheh. Mötte upp han på rummet, vi la oss i en säng och sov en stund. Sen åkte han på röntgen och jahapp, han skulle bli opererad och hela skiten.

Läkaren undrade flera gånger om han inte körde moppe eller nå sånt, men näe han gick ju och trampa snett för benet va av mitt på benet, de är tydligen skitovanligt om man inte vart me i tex bilolycka. Grattis! :P Sen for vi då, va int lönt att va kvar längre.


Nä nu ska ja sova, blev ju en halvknäpp dag de här då vi va hemma vid 9 snåret imorse.
Längtar ej till förmiddasveckan.. Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0