Delad glädje är dubbel glädje

Eller så kan dubbel glädje vara att hitta nåt man verkligen saknat! Och jag fattar inte hur jag ens kunnat missa den..? I några år nu har jag ju sökt min James Dean dvd box och idag när jag va och skulle stöka i bilen så dök den bara upp? Va nästan på väg att grina, de va så skönt att hitta den. Bland de bästa saker som hänt detta året hehe.
 
Kommer bli kul att få he upp alla tavlor igen som stått och samlat damm :) Men först blir det nog en snabbtapetsering, blir ju mindre jobb innan då. Hämta säng imorrn och kanske soffa och ska in på nån affär och kika på en tv som jag ska få i födelsedagspresent sen är det väl rätt beboeligt där.
 
Nåja det känns rätt skönt att köpa massa saker nytt då jag bestämt att det här ska bli nåt nytt i mitt liv. Tex ny säng som är bara min i min egna lägenhet och ingen sambo som kommer sova där. En säng baaaara för mig! Eller annat sovsällskap också men i grunden min :)
 
Vet inte varför jag börjat lyssna på "Flytta på dig". En dålig låt som blir bra?
Och är det nån som vet vad i hela flatters som hänt med min bloggdesign? Den verkar ju ha försvunnit och jag har då inte  vart och pillat nånstans där jag inte ska.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0