32 mil för ingenting

Eller ska väl inte säga ingenting men precis ALLT på träffen handlade om stöd. Stöd stöd stöd och det är jättebra att man får information om det men jag hade ju kanske velat veta lite mer om varför vi skickar soldater, vart, när, hur... Men försvarsmakten värnar då om anhöriga också. Fast alla träffar och så framöver kommer ju bli i Boden, känns inte värt att köra dit varenda gång.. Men i oktober vill jag nog upp och såklart på medaljutdelning när dom kommer hem.

På väg hem så stannade vi av hos min kusin i Pite och fikade lite :) Och har även pratat med brorsan om bilen, och om 2 veckor kanske den är min. Men jag ska åka och hämta ut den imorrn från verkstan i stan och köra den till freda eller lörda :) Känner mig som ett barn på julafton haha!

Men nu måste jag ju tänka lite när jag kör, annars är jag ju van att köra över det mesta med min pansarvagn och inte behöva va speciellt brydd. Men det löser sig nog. Blir inge mer offroad iallafall :P


Sviker Volvo men det känns ändå bra. Underlättar för brorsan + att när han haft en bil så är den bra omhändertagen, nyservad, nybes, nyskattad såå.. Kan ju alltid sälja ;)
Nu ska jag försöka sova om det går :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Finns ingen anledning... Folk ska döda folk för att folk dödar folk. Sen för att någon säger att den första som dödade folk gjorde fel så ska vi sympatisera med den andra för att den dödar folk. öga för öga, tand för tand funkar inte i praktiken.

2012-03-16 @ 01:43:01
Postat av: beciell

Just nu säljer jag vårens största trender i min blogg..



VIRKAD VÄST med fransar: http://beciell.blogg.se/2012/march/saljes-virkad-vast-helt-ny-strl-xss.html



Och USA & UK vintagestyle Iphoneskal: http://beciell.blogg.se/2012/march/saljes-vintagestyle-usa-uk-iphoneskal-for.html



Om inte till dig själv så blir det kanske en bra present till din vän? :)

2012-03-16 @ 01:57:19
URL: http://beciell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0