Men draaa åt

Ja va ska man säga. Vilken total jävla bajsmorgon och de gör mig förbannad när helgen vart så bra annars. Har vart hos myset sen lördakväll och de har vart riktigt trevligt. Vi har inte vart ovännner nåt :) Men de är faktiskt skönt att ha nån att bråka med. Jag är en person som måste få bråka ibland och de är ju inte så kul att göra de me sina vänner haha. Bättre att bråka med nån som man kan stoppa undan i byrålådan sen :P Nämen de har vart riktigt mysigt och kul :)

Men idag. Gaah skulle tanka och de där satans universaltanklocket gick ju fan inte öppna, råkade ju bryta av skiten. Fick åka på en annan mack och köpa ett till... Sovit lite inatt och bilen går bara apa. Har inte orkat lägga mig under för att se va som är fel, kanske idag.

Trodde ju att jag skulle samåka med David i veckan som vanligt men han är i Malå den här veckan med husvagn så de går ju icket.. Aja bara bilen håller veckan ut. Den består ju inte av så många delar direkt så jag ska börja spåna i att få tag på helt nya. Jag vet ju ungefär vad som är fel förutom att jag kanske har hål i avgas nånstans så är det bränslet, att han får för lite. Skulle tippa på att rengöra förgasaren kanske..?

Äh nu ska jag tvångs sova, eftermiddag ikväll yeey.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0