Sen så är det dags att börja ragga runt

Igår va jag helt görolös i gruvan. Vi hade inget borrvatten vilket resulterade i att det inte fanns nått att ladda... Vilket i sig då resulterar i att det kanske är 8 salvor som ska gå iväg ikväll, och vi brukar kanske ladda 3 per kväll... :( Dom är ju inte direkt duktig att göra det på förmiddagen så har nog en mördarkväll att vänta med eventuell övertid. Även fast det inte sköts något igår så va jag inte på väg ut till min bil föränn 02:45 :( Och kunde inte sova när jag kom hem heller..


Men men jag hade som sagt inget att göra igår men Joel tyckte att det va en utmärkt idé att jag skulle sätta bult själv med en maskin som jag bara kört en gång tidigare och då va jag inte själv heller. Han va med då jag borrade, plastade och körde in bult i ett hål sen for han haha. Det gick såklart åt helvete :) Men jag hade inte sönder maskinen, den kostar ju bara 6-7 mille..

Sen raggade jag runt i gruvan själv i bilen. Lyssnade på musik och "mojsade" till mig som Hasse brukar säga. Va runt och kikade överallt och försökte backa med speglarna hela tiden. Hur i hela flatters jag lyckades ta C körkort är ju en gåta haha!

Äh ska vila en stund innan det är dags att dra. Förgasar renovering är det som gäller för Våfflan, som går ännu sämre nu. Men i Maj blir jag kanske BMW ägare hör och häpna! Men Våfflan stannar kvar såklart :)


Min blivande kanske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0