tr698ujws

Nu ska jag snart för 4:e dagen den här veckan lägga mig under huven. Igår så såg jag att en grej från luftburken ba ramlat lös och låg brevid generatorn. Undra när den ramla lös, nångång under vägen till eller från gruvan iallafall. Va in på verkstan igår och stal en slangklämma iallafall :)

Fast de va ju bajsdåligt väder idag och mitt hår har inte torkat än så käntes inge kul. Va så jääävla trött igår att jag sket i att duscha och stack hem. Va ju kvar längst igår för jag och Stefan fyrade av tre salvor :) Det är faktiskt förjävla mäktigt att stå under jord och skjuta. Man får inte glömma att öppna rutorna på bilen annars sprängs dom av trycket. Vi stod rätt nära en av salvorna, de va coolt :)

Jag gillar att berätta om mitt jobb för nya människor, dom tycker det är fränt. Fast de är kanske lite udda att ladda tusen kilo sprängmedel på sitt jobb :P

Äh nu ska jag ut och skruva fast grejen, det lär ju gå fort. Handlingstorsdag och är sugen på tacos, tror de blir tacos imorrn och taco paj på lörda! Snart ledigvecka :) Ännu gladare blir jag när jag kom på att jag har en ren overall att jobba i ikväll :) Mindre kul att måsta tanka med tanke på priset på soppan nu men what to dooooooo.
Pöss på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0