Dra mig baklänges

Inatt så firade vi av den värsta salvan hittils. Eller värsta, men vi stod så nära att det faktiskt va obehagligt! Kommer nog föralltid minnas den, va nära att bli brunt i brallan om vi så säg ;P Dessutom blev det sent, va inte uppe föränn 02:45. Gick inte sova när jag kom hem heller. Fattar inte varför!

Aja nu har jag då impulsbokat biljetter till Björn Rosenström den 19:e. Jobbar iofs men ska ta ledigt dagen efter. Sen ikväll blir det tidigare hem då jag och David har utbildning imorrn på Medlefors och jag hittar inte dit haha. Ska nog ta kvällen ledigt imorrn då :) Visserligen kan jag jobba och få övertid men så pengakåt är jag inte, kan va ganska skönt med en ledig kväll mitt i veckan på eftermiddagsveckorna.


På ett sätt är eftermiddagen roligare för att det finns oftast mer att göra, men grejen är att det är saker som MÅSTE göras. Ibland kanske man får ta lunch vid 00:30 och det är inte alltid man slutar 02:18 direkt... På förmiddagen kan man ta det lite lugnare, men då hatar jag att stiga upp haha.
Dagens i-lands problem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0