Vinst x 2

Vinst i både hockeyn och Bingolotto :) Vi har vart hos Fredriks mamma och käka suring, mumma! Sen såg vi klart hockeyn och spelade bingo. Nu ska vi väl göra ingenting och för första gången på länge känner jag inte samma ångest över att en ny jobbvecka börjar imorrn.
 
Visst känns det tungt att jobba i 7 dagar men det har ändå passat mig. Less blir man men det är väl knappast nånting som är speciellt för mitt jobb :P
 
Nu ska vi se Partaj sen hoppas på att få sova men det brukar va tungt och inte alls bli mycket sömn första dagen på förmiddagsveckan. Imorgon trillar lönen in och det är välkommet och denna månad ska jag försöka spara på riktigt. Inte slösa på impulsköp för jag har faktiskt allt jag vill/behöver för tillfället. Ska dock mest troligt unna mig lite färg i håret =) Tror jag ska satsa på lite slingor och färga underhåret, då behöver man inte underhålla om man inte vill plus att utväxten inte alls blir farlig.. Men nog saknar jag mitt gamla röda hår jag hade på den gamla goda tiden.
 
Nej nu ska jag krypa ner hos Fredde och pussa han lite på pannan. Gofredde.. =)
Adjö!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0